Web Creator

Onze formule


Leds go green together

Formule i.s.m. met onze lease Partner.

Door de samenwerking van Ledcon met de lease partner, kunnen we onze klanten die het wensen, een aantrekkelijk project voorstel doen. Zo kunnen bedrijven een aangename en optimale LED relighting in hun bedrijf doorvoeren, zowel binnen en buiten. Dit om kosten besparend en energie zuiniger te werken. Door het gebruiken kwalitatieve LED armaturen zijn deze hoogwaardige producten geen verbruiksgoed meer maar een kapitaalgoed.


Een leasing lost het probleem van onverwachte investeringen, bij ondernemingen en organisatie op. Zo moet er niet geïnvesteerd worden met eigen middelen en /of kredietlijnen en de beschikbare fondsen van de onderneming blijven gevrijwaard, dit voor de kernactiviteit van de onderneming. Doordat de betalingen worden gespreid over langere tijd, zijn ze zeer voorspelbaar, en financieel kunnen ze worden gematched met de bijbehorende besparingen.


Als er een goede business case voor de overgang naar LED uitgewerkt is , dan zijn de kasstromen van deze overgang in gefinancierde vorm meteen positief, én risicoloos. De lease, wordt voldaan uit de besparingen van de verbruikte elektriciteit en eventuele prijsverhogingen in de toekomst. Door het gebruiken van hoogwaardige producten zijn er ook geen vervanging van lampen of ballasten nodig op lange termijn wat een extra besparing tot gevolg kan hebben.


Van een ‘return on investment’ of een ‘terugverdienperiode’ is in dit geval geen sprake omdat er door de gebruiker geen investering wordt gedaan.


Conclusie.


Het huren van uw Leds biedt een waaier van financiële en beheersmatige voordelen:


  • Geen budget nodig voor nieuwe investeringen .
  • Maandelijkse, vaste kost .
  • Off-balance sheet oplossing - dus betere financiële ratio’s .
  • Geen investeringspieken, maar een gelijkmatige spreiding van uw verlichtings kosten .
  • Geen voorfinanciering van de BTW.
  • Betaal niet meer aan elektriciteit dan hetgeen u werkelijk verbruikt om van een optimale lichtbeleving te kunnen genieten

De gemiddelde energiebesparing die behaald kan worden is 65%. Voor sommige producten kan dit zelfs oplopen tot 75%.

De verlichting die wij leveren komt rechtstreeks van de producent, dus aan concurentiele prijzen, met 5 jaar garantiewaarborg.

Alle door ons geleverde verlichting hebben een minimale levensduur van 50.000 uur. Dit is tot 15 x langer dan "gewone" TL-lampen of "gewone" PL-lampen.